TiguToit pakub meeskonnakoolitust "Pidusöök", kus tiimi koostööoskust pannakse proovile ja arendatakse väga praktilisel moel - üheskoos valmistatakse pidusöök. Koolituse viib läbi kogenud meeskonnakoolitaja Irene Metsis, köögis assisteerib hobikokk ja koolitaja Tuulikki Laesson. Esimeses osas tutvustatakse meeskonnatöö teooriat, kaardistatakse koolitusel osalejate ootusi ja profiili. Järgneva toiduvalmistamise käigus lahendab meeskond etteantud ülesandeid ja peab toime tulema pingelises olukorras: suhtlema, ülesandeid jagama, kiirelt reageerima ja ühise eesmärgi nimel tegutsema. Valmivad road itaalia, kariibi, aasia või kasvõi moodsast eesti köögist - menüü koostatakse vastavalt teie soovile. Koolituse kolmandas osas annab meeskonna tegevuse kohta tagasisidet Irene Metsis, samuti toimub ühine arutelu ja enesehindamine. Koolituse lõpetab uhke söömaaeg.
Koolituse tulemusena kasvab meeskonna ühtekuuluvustunne ja koostööoskus, mõistetakse paremini nii meeskonna eesmärke kui kolleege ning omatakse uusi oskusi, et efektiivsemalt tegutseda. Maitsev söök ja uued kokaoskused on kirsiks tordi peal.