Suur osa Hiina söögikultuurist on kogunenud just Hong Kongi. Lisaks traditsioonilistele Hiina roogadele pakutakse seal ka pastat, sushit ja tandoorit.
Hong Kongi söögikultuuri on suuresti mõjutanud Guangdongi elanikud, kes 19. sajandil Hong Kongis Briti kolooniale süüa tegid ning samal ajal ka müüsid väikestes putkades erinevaid snäkke. Guangdongi elanikud jätsid suured mõjutused söögikultuurile oma traditsioonide ja eksperimenteerimistega.
Alates 1950 aastast andis Hiina valitsus elanikele välja load, mille alusel võisid inimesed väikestes putkades süüa müüa. Müüdi lihtsaid ja
toitvaid roogi nagu näiteks riisipuding, nuudlid, friteeritud kala pallid ja tofu.
Uued maitsed tulid 1966-1976, kui mitmed kokad põgeneisd revulutsiooni ajal Hong Kongi. Nemad tõid kaasa uued teadmised ning inimesed said ka ligipääsu paljudele delikatessidele nagu Pekingi part ja pardi keeled.
Meie juures saad valmistamiseks valida näiteks:
erinevaid woki roogasid, dumplinguid, baosid, riisinuudleid, viie vürtsi parti, riisipudingt, rohelise tee ja seesamiseemne jäätist!
> Arvestame erinevate toidutalumatustega ning teiste erisoovidega (näiteks gluteeni- või laktoosivaba ning vegetaarne)!