Austria köögis on populaarseteks tooraineteks sealiha, veiseliha, kanaliha ja kalkuniliha. Erinevatest lihade variatsioonidest valmistatakse ka vorste ja sinke.
Austria söögikohad pakuvad oma toite tihti vastavalt hooajale ja toorainetele, mis on värskelt saadaval. Lõuna-Austrias hinnatakse kõrgelt aprikoose, mida nad kasutavad näiteks täidetud pelmeenides.
Kõige populaarsemateks kõrvalroogadeks on kartuli- ja kõrvitsaroad, samuti ka polenta. Väga kõrgelt hinnatakse Austrias ka kohvi. Austriaga seonduvalt on olemas legend, kus väidetavalt jättis 1683.aastal Türgi armee paar kotitäit kohvi Viennasse ja sellest tulenevalt tutvus Euroopa kohviga.
Meie juures saad valmistamiseks valida näiteks:
Austria pärast lihasuppi, õunastruudlit, aprikoosikooki koos vahukoorega ja palju muud isuäratavat.
> Arvestame erinevate toidutalumatustega ning teiste erisoovidega (näiteks gluteeni- või laktoosivaba ning vegetaarne)!